TuranGoeloe bezoekt het Caribisch gebied

Ben jij een student, woon jij in het Caribisch gebied en wil jij in de toekomst studeren in Nederland? Dan hebben wij goed nieuws.

TuranGoeloe bezoekt Bonaire, Curaçao en Sint-Eustatius van 6 maart tot en met 28 maart 2023. We geven informatie over huisvesting en je proces wonen en studeren in Nederland. Hiervoor organiseren we masterclasses op de eilanden. Wij nodigen jou en je ouders uit!

Masterclass “The journey to YOUR success in the Netherlands”

Tijdens de masterclasses geven we informatie over alle praktische zaken die je voor vertrek en bij aankomst in Nederland dient te regelen. Ook bieden wij u garantie tot woonruimte in Nederland. Alvorens wij u deze garantie kunnen aanbieden geven wij u informatie omtrent huisvesting en de voorwaarden waaraan u dient te voldoen. Ook kunt u vragen stellen. Aanmelden is verplicht.

Datum en locatie masterclasses TuranGoeloe

De tijd is Caribische tijd.

KLIK OP JE EILAND EN MELD JE AAN!            DATUM EN TIJD LOCATIE
Curacao 08 maart 2023,
18:00 uur
PWFC gebouw ( te Rio Canario)
Schottegatweg 5-5f (west)
Willemstad, Curaçao
Sint- Eustatius 16 maart 2023,
18:00 uur
Gwendoline van Putten School
Oranjestad, Caribisch Nederland
Bonaire 23 maart 2023,
18:00 uur
Captain Don’s Habitat
103 Kaya Gob. N. Debrot, Kralendijk, Caribisch Nederland

 

Contact op een andere manier

Wilt u op een andere manier contact met ons opnemen? Dat kan.  Ben u aankomend student en woont u op Aruba, Saba en Sint-Maarten?  TuranGoeloe biedt u online contactmogelijkheden aan. U kunt via turangoeloe.nl/contactformulier/ contact opnemen met ons. Wij bellen u graag terug.