TuranGoeloe - Over ons
TuranGoeloe - Wat doen wij

Wat doen wij

TuranGoeloe gelooft er heilig in dat elk persoon zijn doelen kan bereiken in dit leven, zolang hij daarbij de juiste mindset en de juiste begeleiding heeft. Op het moment dat de student ervoor kiest om in Nederland te studeren, heeft hij bewezen krachtig genoeg te zijn om deze grote stap te maken. Het is namelijk niet niks om op 9000 km afstand van huis een nieuwe fase van je leven in te gaan. Wij steunen de student door hem te begeleiden in het eigen proces; van vertrek tot het behalen van het diploma.

Achter de idealen en de inzet voor het behalen van de doelen van internationale studenten zitten deze twee ceo’s: Lushena Goeloe en Halima Turan. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot het succesvolle bedrijf TuranGoeloe.
Met onze professionele kennis en onze bagage hebben wij de juiste formule ontwikkeld voor internationale studenten, en in het bijzonder Caribische studenten die in Nederland willen wonen en studeren.

GOELOE
Geboren en getogen in het Caribisch gebied. Op haar 21e naar Nederland vertrokken voor de studie Cultureel Maatschappelijke Vorming aan de Haagse Hogeschool en met succes afgerond. Heeft zich gespecialiseerd in de interculturele vakmanschap en in het begeleiden van studenten met een migratieachtergrond. Vanaf haar studententijd levert zij waarde aan verschillende ministeries en is 5 jaar lang student ambassador voor de Haagse Hogeschool geweest. EXPLORE and EXPERIENCE zijn voor Goeloe de kernwaarden voor eigen ontwikkeling en succes.

TURAN
Geboren en getogen in Nederland. Met een Turkse moeder en een Surinaamse vader weet Turan als geen ander hoe het is om tussen drie verschillende culturen op te groeien.
Heeft de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond. Heeft zich gespecialiseerd in: coaching, het denkpatroon van de studenten en het stimuleren van ouderbetrokkenheid. Turan hecht waarde aan het behalen van een diploma omdat school en kennis je vormen tot de mens die je wil zijn en worden.

Missie

Connected Mindset Involved

TuranGoeloe creëert samen met de internationale student een basis gedurende hun studie in Nederland. Dit doen wij door te investeren in kennis en door onze begeleiding te richten op de mindset en de zelfredzaamheid van de student.

TuranGoeloe - meet the team

Visie

TuranGoeloe - Over ons

Mogelijkheden creëren voor de student door de mogelijkheden

van deze wereld te verkennen en te ervaren.

TuranGoeloe - Voor vertrek

MEET THE TEAM

“Explore and experience the possibilities of this world!”

Bij TuranGoeloe staat de student centraal. Dit houdt niet in dat wij alleen oog hebben voor de student, maar ook voor de ouders. Wij vinden het belangrijk dat de student en zijn ouders gezien en gehoord worden, omdat ze beiden een proces van loslaten en ontwikkelen ervaren.

TuranGoeloe  is een Jong en dynamisch bedrijf en heeft professionals in huis met verschillende achtergronden. Van Social work tot bedrijfskunde en European studies. Hierdoor kunnen wij u vanuit verschillende invalshoeken van dienst zijn