Wij investeren
graag in jongeren in hun
persoonlijke ontwikkeling!
#TuranGoeloe
TuranGoeloe - Over ons

Wat doen wij

TuranGoeloe gelooft er heilig in dat elk persoon zijn doelen kan bereiken in dit leven, zolang het daarbij de juiste mindset en de juiste begeleiding heeft. Op het moment dat de student ervoor kiest om in Nederland te studeren, heeft hij bewezen krachtig genoeg te zijn om deze grote stap te maken. Het is namelijk niet niks om op 9000 km afstand van huis een nieuwe fase van je leven in te gaan. Wij steunen de student door hem te begeleiden in het eigen proces van vertrek tot het behalen van het diploma.

Missie

Connected Mindset Involved

TuranGoeloe creëert samen met de internationale student een basis gedurende hun studie in NL. Door te investeren in de mindset, kennis en door onze begeleiding te richten op de zelfredzaamheid van de student.

TuranGoeloe

Visie

Creating possibilities for
the sutdent by exploring
and experiencing the
possibilities of this world.

Mogelijkheden creëren voor de student door

de mogelijkheden van deze wereld te verkennen en te ervaren

TuranGoeloe - Voor vertrek

MEET DE TEAM

“Explore and experience the possibilities of this world!”

Bij TuranGoeloe staat de student centraal. Dit houdt niet in dat wij alleen oog hebben voor de student, maar ook voor de ouders. Wij vinden het belangrijk dat de student en zijn ouders gezien en gehoord worden, omdat ze beiden een proces van loslaten en ontwikkelen ervaren.

TuranGoeloe  is een Jong en dynamisch bedrijf en heeft professionals in huis met verschillende achtergronden. Van Social work tot bedrijfskunde en European study, vanuit verschillende hoeken kunnen wij u van dienst zijn