75,8 % van onze
studenten ronden het
eerste jaar succesvol af

 

#TuranGoeloe

 

TuranGoeloe - Voor vertrek
TuranGoeloe - Voor vertrek

THE START OF SOMETHING NEW

 

 

Heb je de keuze gemaakt om een studie in Nederland te gaan volgen? Of ben je van plan om in Nederland te gaan studeren en ben je je aan het oriënteren? Dan heb je de juiste click. Dit betekent dat je de keuze heb gemaakt om in jezelf te gaan investeren en je te ontwikkelen tot de persoon die je wil zijn. Wij van TuranGoeloe zijn alvast trots op je en helpen jou hier graag bij.

TuranGoeloe - Voor vertrek

JOUW DOEL

Studeren en wonen in Nederland begint met een doel. Heb altijd een doel, want dit is jouw basis ter voor bereiding op jouw vertrek naar Nederland.

Bij het wonen en studeren in Nederland hebben alle studenten hetzelfde primaire doel: een diploma behalen voor de studie die ik heb gekozen.

Dit betekent dat je door middel van een studie in Nederland jezelf wil gaan ontwikkelen en een basis wil leggen voor jouw eigen successen in het leven.

Hiernaast heb je ook andere doelen, bijvoorbeeld:

  • Je wil meer zelfstandigheid.
  • Je wil meer van de wereld zien.

Belangrijk is dat je eerlijk tegen jezelf bent over jouw doel. Als je niet eerlijk tegen jezelf bent, merk je dat wanneer je in Nederland bent. Jouw proces loopt dan niet lekker, met alle gevolgen van dien.

Om jou te helpen jouw doel helder te krijgen, of kennis te vergaren over het studeren en wonen in Nederland, bieden wij de masterclass ‘Journey to your succes in the Netherlands’ aan.

TO DO VOOR VERTREK?

Zonder stress beginnen aan jouw avontuur in Nederland…
Dat kan!
Voor studenten die gaan wonen en studeren in Nederland is het van belang dat alle praktische zaken goed geregeld zijn.
Als dit niet het geval is dan lopen studenten al vanaf het begin achter de feiten aan en sta je al direct 1-0 achter. De ervaring leert dat het dan erg lastig is om het eerste jaar succesvol af te ronden.

Om onbezorgd het vliegtuig in te kunnen stappen en jouw doel te gaan behalen moeten voor je vertrek een aantal dingen geregeld zijn. Het is SUPER BELANGRIJK dat deze zaken vóór vertrek op de juiste wijze worden aangevraagd. Indien dit niet goed geregeld is, dan kan jij niet starten met jouw opleiding. Waarom het wiel opnieuw uitvinden? Regel alles op tijd samen met de accountmanagers van TuranGoeloe. Zo is alles geregeld voordat jij het vliegtuig instapt en heb jij een zachte landing in Nederland. Wil jij de hulp van een accountmanager om jouw ‘to do’s’ voor vertrek te regelen?

Klik dan op de aanmeld knop om je aan te melden.

Jouw accountmanager neemt dan contact met je op om een kennismaking in te plannen.

TuranGoeloe - Voor vertrek

ONTWIKKELEN VERSUS LOSLATEN

Tijdens dit gesprek brengen wij de student in kaart en
achterhalen wij de motivatie voor de studiekeuze. De
student zal waar nodig voorzien worden van het advies.

HUISVESTING | IN
HOLLAND STAAT MIJN
HUIS

Het creëren van een basis in Nederland begint met huisvesting. Nederland kent een ingewikkeld huisvestingssysteem voor mensen die voor het eerst in Nederland gaan wonen. Om succesvol te zijn tijdens jouw studie in Nederland is het belangrijk dat jij woonruimte hebt waar jij je thuis voelt. TuranGoeloe werkt samen met GATE 31 Housing om de studenten te begeleiden naar een woonruimte waar zij zich kunnen vestigen. Samen met jouw accountmanager kijk jij wat voor woonruimte past binnen jouw budget. Zo kan de student kiezen voor een kamer, studio of een zelfstandige woonruimte. Voor meer informatie over de woningindicatie van TuranGoeloe, klik hier.

Wil je wekelijks gratis woningaanbod  ontvangen en niet op de wachtlijst staan?

Meld je dan aan en ontvang als eerste het aanbod van beschikbare woonruimtes die te huur zijn.

Aanmeldformulier Woning aanbod

Waar bent u naar op zoek:

ONBEZORGD HET VLIEGTUIG

INSTAPPEN?

Voor meer informatie of interesse
klik hier en meld je aan!