VACATURE BUDDY

MAAK IMPACT: WORD ONDERDEEL VAN HET SUCCESVERHAAL BIJ TURANGOELOE!!

Ben jij klaar om je passie voor persoonlijke ontwikkeling om te zetten in een betekenisvolle carrière? TuranGoeloe biedt jou de kans om deel uit te maken van een inspirerend team dat zich inzet voor het succes van internationale studenten. Als je gedreven bent om werkzaamheden te starten of af te ronden, structuur te behouden of te creëren, en samen te werken met het team om doelen te bereiken. Lees snel verder en ontdek hoe jij een verschil kunt maken bij TuranGoeloe.

TURANGOELOE: WAAR PASSIE VOOR PERSOONLIJK ONTWIKKELING SAMENKOMT

Bij TuranGoeloe geloven we in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en het creëren van kansen voor internationale en studenten uit het Nederlands Caribisch gebied in Nederland. Als toonaangevend bedrijf investeren we al jaren in het stimuleren van studiesucces en het bieden van gelijke kansen aan onze studenten.

Ons bedrijf onderscheidt zich door zijn dynamische en inspirerende werkomgeving, waarin we gedreven professionals samenbrengen die een passie delen voor het ondersteunen en begeleiden van anderen. Bij TuranGoeloe staat de individuele groei en het succes van elke student centraal, en dit streven vormt de kern van alles wat we doen.

Als onderdeel van ons team krijg je de kans om een positieve impact te hebben op het leven van onze studenten. Je zult betrokken zijn bij het ontwikkelen en implementeren van programma’s en initiatieven die studenten helpen hun volledige potentieel te bereiken. Bovendien bieden we een stimulerende werkomgeving waarin jouw groei en ontwikkeling als professional worden aangemoedigd.

DE OMSCHRIJVING VAN JOUW FUNCTIE:

Als buddy voor Caribische studenten die in Nederland willen wonen en studeren, is jouw rol van cruciaal belang in het ondersteunen van hun overgang naar een nieuwe omgeving.

Door deze rol op je te nemen, help je internationale studenten om zich thuis te voelen in Nederland en een succesvolle en lonende studie-ervaring te hebben.

Als buddy ben je verantwoordelijk voor het bieden van persoonlijke ondersteuning aan Caribische studenten die naar Nederland komen om te wonen en te studeren. Je helpt hen bij het acclimatiseren, integreren in de Nederlandse samenleving en het navigeren door verschillende aspecten van het studentenleven.

DE OMSCHRIJVING VAN JOUW FUNCTIE:

Ondersteuning bieden bij aankomst:

 • Ontmoet de studenten bij aankomst op de luchthaven, help hen bij het inrichten van hun accommodatie en bied algemene oriëntatie over de stad en de universiteit.

Praktische begeleiding:

 • Help bij het regelen van belangrijke praktische zaken, zoals het openen van een bankrekening, het verkrijgen van een zorgverzekering, en het begrijpen van openbaar vervoer en andere essentiële diensten. Dit door middel van een checklist vanuit TuranGoeloe.

Culturele integratie:

 • Begeleid de studenten bij het begrijpen van de Nederlandse cultuur, gewoonten en sociale normen. Moedig hen aan om deel te nemen aan lokale evenementen, clubs en activiteiten om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen op te bouwen.

Academische ondersteuning:

 • Help de studenten bij het navigeren door het onderwijssysteem en de academische vereisten van hun universiteit.

Emotionele ondersteuning:

 • Luister naar de uitdagingen en zorgen van de studenten en bied een luisterend oor en ondersteunend advies vanuit eigen ervaringsdeskundige

Netwerken:

 • Help de studenten bij het opbouwen van een sociaal en professioneel netwerk door hen te introduceren bij medestudenten, docenten, alumni en andere relevante contacten.

Rapporteren:

 • Aan het eind lever je een verslag in van de voortgang van de student.

Voorbereiden:

 • bij aankomst van de studenten dienen praktische to do verricht te worden op kantoor.

Onze toekomstige buddy beschikt over:

 • Ervaring als internationale/ Caribische student in Nederland is een pluspunt.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.
 • Empathie, geduld en een positieve houding.
 • Kennis van de Nederlandse cultuur en samenleving.
 • Beschikbaarheid in de maanden juni, juli en augustus om tijd door te brengen met de studenten en de praktische zaken afronden
 • Empathie: Het vermogen om de gevoelens en ervaringen van anderen te begrijpen en ermee in verbinding te komen is essentieel. Caribische/ Internationale studenten kunnen zich vaak kwetsbaar voelen bij het aanpassen aan een nieuwe omgeving, dus het tonen van begrip en ondersteuning is cruciaal.
 • Communicatieve vaardigheden: Goede communicatie is nodig om effectief te kunnen communiceren met internationale studenten, zowel verbaal als non-verbaal. Dit omvat luisteren, het stellen van de juiste vragen, en het duidelijk overbrengen van informatie en advies.
 • Culturele competentie: Kennis van en respect voor verschillende culturen en achtergronden is belangrijk om effectief te kunnen omgaan met internationale studenten. Het kunnen navigeren door culturele verschillen en het bieden van ondersteuning die afgestemd is op hun specifieke behoeften is van onschatbare waarde.
 • Organisatorische vaardigheden: Als buddy moet je in staat zijn om verschillende taken te coördineren, zoals het plannen van ontmoetingen, het regelen van praktische zaken en het bijhouden van afspraken. Een georganiseerde aanpak zal helpen om een soepele ondersteuning te bieden aan de studenten.
 • Flexibiliteit: Flexibiliteit is belangrijk omdat de behoeften en omstandigheden van Caribische/internationale studenten kunnen variëren. Het vermogen om je aan te passen aan veranderingen en onverwachte situaties zal helpen om effectief te blijven ondersteunen.
 • Verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid: Als buddy is het belangrijk dat je betrouwbaar bent en je verantwoordelijkheden serieus neemt. Caribische/Internationale studenten vertrouwen op jouw begeleiding en ondersteuning, dus het is essentieel om consistent en beschikbaar te zijn wanneer ze je nodig hebben.

   

 • Zelfreflectie: Het vermogen om je eigen houding, gedrag en aanpak te evalueren en aan te passen is belangrijk voor professionele groei als buddy. Zelfreflectie helpt om effectiever te worden in het ondersteunen van Caribische/ internationale studenten en het verbeteren van je eigen vaardigheden.

Naast een dagelijkse portie humor en diversiteit, biedt TuranGoeloe aan jou:

Bij TuranGoeloe krijg je de kans om een cruciale rol te vervullen in het ondersteunen van internationale studenten tijdens hun overgang naar het leven en studeren in Nederland. Solliciteer nu en draag bij aan het creëren van waardevolle ervaringen voor studenten over de hele wereld!

 • Dit is een parttime positie op vrijwillige basis, waarbij de tijdsbesteding varieert afhankelijk van de behoeften van de studenten en aantal studenten die onder jouw vallen. De vergoeding voor deze buddyrol bedraagt tussen €125 – max €2000 volledige programma. Dit bedrag omvat ook de reiskosten indien de student in dezelfde stad woont als de buddy. Als de student buiten jouw stad woont, ontvang je een vergoeding van maximaal €50 voor het hele programma.
 • Bij aankomsten van de studenten ben je intensief aan het begeleiden en vervolgens ben je 15-20 uur per week bezig tot 1 september. Dit is afhankelijk de aantal studenten die je heb. Een buddy kan maximaal 15 studenten begeleiden
 • Telefoon van de zaak
 • Werken binnen een bedrijf met korte lijnen
 • Een internationale werkomgeving
 • Beloning bij het behalen van de bedrijfsdoelen
 • Full equipment Kantine

 

Jouw vervolgstappen:

Kom bij TuranGoeloe en maak deel uit van een team dat zich inzet voor het creëren van een betere toekomst voor internationale en Caribische studenten. Samen kunnen we impact maken en een verschil maken in de levens van anderen. Ontdek vandaag nog hoe jij kunt bijdragen aan ons succesverhaal en het succes van onze studenten!

Geïnteresseerde kandidaten worden uitgenodigd om hun CV en motivatiebrief te sturen naar lushena@turangoeloe.nl . De sollicitatieperiode sluit op 26-05-2024. Geselecteerde kandidaten zullen worden uitgenodigd voor een gesprek / meeloopdag.

 

Sollicitatie formulier

Stap 1 van 2

Jouw persoonlijke informatie

Naam
Geboortedatum(Vereist)
Woonplaats(Vereist)
E-mail(Vereist)