VACATURE CHAUFFEUR

MAAK IMPACT: WORD ONDERDEEL VAN HET SUCCESVERHAAL BIJ TURANGOELOE!!

Ben jij klaar om je passie voor persoonlijke ontwikkeling om te zetten in een betekenisvolle carrière? TuranGoeloe biedt jou de kans om deel uit te maken van een inspirerend team dat zich inzet voor het succes van internationale studenten. Als je gedreven bent om werkzaamheden te starten of af te ronden, structuur te behouden of te creëren, en samen te werken met het team om doelen te bereiken. Lees snel verder en ontdek hoe jij een verschil kunt maken bij TuranGoeloe.

TURANGOELOE: WAAR PASSIE VOOR PERSOONLIJK ONTWIKKELING SAMENKOMT

Bij TuranGoeloe geloven we in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en het creëren van kansen voor internationale en studenten uit het Nederlands Caribisch gebied in Nederland. Als toonaangevend bedrijf investeren we al jaren in het stimuleren van studiesucces en het bieden van gelijke kansen aan onze studenten.

Ons bedrijf onderscheidt zich door zijn dynamische en inspirerende werkomgeving, waarin we gedreven professionals samenbrengen die een passie delen voor het ondersteunen en begeleiden van anderen. Bij TuranGoeloe staat de individuele groei en het succes van elke student centraal, en dit streven vormt de kern van alles wat we doen.

Als onderdeel van ons team krijg je de kans om een positieve impact te hebben op het leven van onze studenten. Je zult betrokken zijn bij het ontwikkelen en implementeren van programma’s en initiatieven die studenten helpen hun volledige potentieel te bereiken. Bovendien bieden we een stimulerende werkomgeving waarin jouw groei en ontwikkeling als professional worden aangemoedigd.

DE OMSCHRIJVING VAN JOUW FUNCTIE:

Als chauffeur bij aankomst van Caribische studenten ben je verantwoordelijk voor het veilig en comfortabel vervoeren van studenten van de luchthaven naar hun accommodatie of andere bestemmingen. Je speelt een cruciale rol in het verwelkomen van studenten uit het Caribisch gebied en het bieden van een positieve eerste ervaring in Nederland samen met de buddy.

Als dien je chauffeur dient in staat zijn om goederen (zoals de studentenbox) te vervoeren en bij aankomst verschillende taken uit te voeren, zoals boodschappen halen, afzetten op locatie en eventueel een bed opmaken als de buddy die dag niet mee kan komen. Bovendien dien je beschikbaar te zijn in de maanden juli en augustus en niet op vakantie zijn gedurende deze periode.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN:

Ondersteuning bieden bij aankomst:

 • Ontmoet de studenten bij aankomst op de luchthaven, Transport coördineren: Op tijd arriveren op de luchthaven om Caribische studenten op te halen volgens een vooraf bepaald schema. Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van de aankomsttijden en vluchtinformatie van de studenten. Of brengen naar de accommodatie.

Veilig vervoer bieden:

 • Zorg voor een veilige en comfortabele reis voor de studenten van de luchthaven naar hun bestemming. Rijd defensief en houd rekening met de verkeersregels en -omstandigheden.

Vriendelijke ontvangst:

 • Begroet de studenten hartelijk bij aankomst op de luchthaven en help hen met hun bagage. Creëer een gastvrije sfeer en beantwoord eventuele vragen die ze hebben over hun reis of verblijf in Nederland.

Routeplanning:

 • Plan de meest efficiënte route van de luchthaven naar de accommodatie van de studenten, rekening houdend met eventuele verkeers- of wegomleidingen. Zorg ervoor dat je bekend bent met de locatie van de accommodatie en hoe daar te komen.

Communicatie:

 • Communiceer duidelijk met de buddy over de verwachte ophaaltijd, eventuele vertragingen en andere relevante informatie met betrekking tot hun transport.

Klantenservice:

 • Wees hoffelijk, geduldig en behulpzaam tegenover de studenten tijdens de reis. Beantwoord hun vragen en bied ondersteuning indien nodig.

Onze toekomstige Chauffeur beschikt over:

 • Geldig rijbewijs en een schoon rijrecord.
 • Bekendheid met de verkeersregels en -voorschriften in Nederland.
 • Uitstekende rijvaardigheden en een veilige rijstijl.
 • Vriendelijke en gastvrije houding, met goede communicatieve vaardigheden.
 • Flexibiliteit om beschikbaar te zijn op verschillende tijden, inclusief avonden en weekends.
 • Basiskennis van het Engels en Nederlands is vereist, kennis van het lokale dialect van het Caribisch gebied is een pluspunt.
 • Je hebt minimaal 1 jaar rijervaring in Nederland.

Naast een dagelijkse portie humor en diversiteit,

biedt TuranGoeloe aan jou:

Bij TuranGoeloe krijg je de kans om een cruciale rol te vervullen in het ondersteunen van internationale studenten tijdens hun overgang naar het leven en studeren in Nederland. Solliciteer nu en draag bij aan het creëren van waardevolle ervaringen voor studenten over de hele wereld!

 • Dit is een parttime of op oproepbasis functie met flexibele werktijden, afhankelijk van de behoeften, de programmaplanning van aankomst op de luchthaven of naar accommodatie. De werkomstandigheden kunnen variëren afhankelijk van het weer en het verkeer.
 • Vergoeding: €50 – €150 per rit (heen en weer)
 • Werken binnen een bedrijf met korte lijnen
 • Een internationale werkomgeving
 • Beloning bij het behalen van de bedrijfsdoelen
 • Full equipment Kantine

 

Be part of the succes

 

Jouw vervolgstappen:

Kom bij TuranGoeloe en maak deel uit van een team dat zich inzet voor het creëren van een betere toekomst voor internationale en Caribische studenten. Samen kunnen we impact maken en een verschil maken in de levens van anderen. Ontdek vandaag nog hoe jij kunt bijdragen aan ons succesverhaal en het succes van onze studenten!

Geïnteresseerde kandidaten worden uitgenodigd om hun CV en motivatiebrief te sturen naar lushena@turangoeloe.nl . De sollicitatieperiode sluit op 24-05-2024. Geselecteerde kandidaten zullen worden uitgenodigd voor een gesprek / meeloopdag.

 

Sollicitatie formulier

Stap 1 van 2

Jouw persoonlijke informatie

Naam
Geboortedatum(Vereist)
Woonplaats(Vereist)
E-mail(Vereist)